Heeft u zorg nodig bij de ziekte van Alzheimer? Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor zorg bij de ziekte van Alzheimer in Oirschot. Hierbij komen onze zorgverleners gewoon bij u thuis, om u alle verzorging en verpleging te bieden die u nodig heeft bij de ziekte van Alzheimer. U ontvangt particuliere thuiszorg met professionele begeleiding bij de ziekte van Alzheimer. Een klein zorgteam komt voor u zorgen, bestaande uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. Onze zorgverleners zijn bovendien uitstekend opgeleid en gecertificeerd voor het verlenen van zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Professionele zorg bij Alzheimer

Zorgverleners van Zuster Jansen verlenen professionele 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer in Oirschot. Dit betekent dat zij beschikken over alle kennis en vaardigheden die nodig zijn bij het verlenen van verzorging en verpleging bij de ziekte van Alzheimer. Onze zorgverleners zijn bekend met diverse vormen en fasen van Alzheimer. Door onze jarenlange ervaring hebben we affiniteit met zeer uiteenlopende situaties.

Om deze reden kunnen we professionele zorg en begeleiding bieden wanneer u te maken heeft met de ziekte van Alzheimer en de wens heeft om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Zorgverleners van Zuster Jansen staan voor u klaar.

Onze uitstekende zorg aanvragen

Wanneer u onze uitstekende zorg bij de ziekte van Alzheimer in Oirschot bij u thuis wilt ontvangen kunt u op diverse manieren onze zorg aanvragen. Zo kunt u contact opnemen met Zuster Jansen, om zo uw zorgwensen kenbaar te maken. Ook kunt u direct onze zorg bij de ziekte van Alzheimer aanvragen via het telefoonnummer 020-63 66 837. Hier kunt u tevens terecht wanneer u behoefte heeft aan persoonlijk advies of meer informatie. Tevens heeft u de mogelijkheid om ons informatiepakket aan te vragen. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u op zoek bent naar de beste zorg bij u thuis.

Lees meer bij Zuster Jansen